Instructies voor Gasten:

1. Sleutel

De sleutel vindt u onder de deurmat van de woning of het appartement. Wilt u deze bij het uitchecken (voor 10.00 uur) daar weer terugleggen.

2. Bedden

De maat van de overtrekken is 135 x 200. De maat van de hoeslakens is 80 x 200. Het is mogelijk overtrekken te huren, kosten Euro: 6,00 per set. Handdoeken kosten Euro: 1.50 per stuk. Badlakens Euro: 2,50 per stuk. Wilt u dit uiterlijk 1 week voor vertrek doorgeven.

3. Vuilscheiding

Vuilscheiding is zeer belangrijk in Oostenrijk en er wordt streng op gecontroleerd. Het beste kunt u een van uw groep aanwijzen voor het organiseren daarvan. In het huis begint u met het scheiden en u deponeert dat buiten in de verschillende afvalbakken. Het papier kunt u kwijt bij de driehoek voor het huis (u komt er toch langs).

4. Grill terras en Saunahuis

Het Grill- en Loungeterras inclusief Sauna is iedere dag privé te gebruiken. Voor de Prive-Woning (boven) van 19.00 tot 23.00 uur. Voor het appartement (beneden) van 15.00 tot 19.00 uur.

5. Verse broodjes

Bent u met een groep van 8 personen of meer dan kunt u uw bestelling doorgeven aan de Bakker Schandlbauer in Piesendorf en zij komen het dan ’s morgens voor u bezorgen. Bestaat uw groep uit minder personen dan dient u de broodjes op te halen bij de bakker of u haalt ze bij de Spar in Kaprun 2 km.

6. Huisregels

Leest u de huisregels op het mededelingenbord goed door.

7. Internet

Inloggen via WIFI: Netwerk NETGEAR08 Code: mistyjade341.

8. Parkeren

Voor de Prive Woning onder de carport (4 plaatsen). Voor het appartement, de rechter parkeerplaats (3 plaatsen). Overige auto’s op de ventweg beneden langs de hoofdweg. Parkeren op de Palfenweg zelf is ten strengste verboden (de politie past de wettelijke wegsleepregeling toe en u betaalt er voor).

9. Toezichthouders

Gert en Esther Mulder van Landhaus Kitzblick, Palfenweg 123 (op 20 meter afstand van Haus Stefin).

10. Bereikbaarheid

Heeft u verder nog vragen, dan kunt u ons bereiken onder telefoonnummer: 31 6 51 345998

Fam. Van Wijk wenst u een Goede Reis en een aangenaam Verblijf in Haus Stefin.

Share this Page